Over mij - A'dieu

Ga naar de inhoud
OVER MIJ

De uitvaartsector is geen onbekend terrein voor me, omdat ik als jonge man al eens ging helpen bij een begrafenisondernemer tijdens het uitvoeren van plechtigheden, en begin 2014 heb ik er mijn vaste betrekking van kunnen maken.
Het contact met de nabestaanden, hen bijstaan in een zeer emotionele periode deden mij al snel inzien dat ik iets kon betekenen voor de mensen. De dankbaarheid die je daarvoor krijgt maakt voor mij de taak als uitvaartondernemer tot een mooi beroep en heeft me doen besluiten begin 2020  een eigen uitvaartonderneming te starten.
Want vroeg of laat en liever laat dan vroeg, worden we allemaal geconfronteerd met het heengaan van een dierbare, een periode van immens verdriet, een diepe leegte, stilte…….
Tijdens deze emotionele periode is het mijn taak om u te “ontzorgen” en op een professionele, maar betrokken manier u zoveel mogelijk bij te staan bij het regelen van de geschikte uitvaartplechtigheid. Ik neem u bij de hand, luister, geef informatie en raad, stuur eventueel bij, met als enige doelstelling: u te begeleiden naar een waardevol afscheid waar u als nabestaande met een goed en warm gevoel op kan terugkijken.

Graag licht ik kort de naam A’dieu even toe: waarbij in eerste instantie “dieu” opvalt, ookal zijn we tegenwoordig misschien niet echt gelovig meer, bij het heengaan van een dierbare hopen we dat er hierboven “iets” is, waar er op ons gewacht wordt en ik graag de mensen begeleid naar hun weg  daarheen. Bij dit heengaan nemen we afscheid, zeggen we vaarwel, adieu….
En in tweede instantie de letter A’, verwijzend naar de eerste letter van mijn familienaam. Ook voor het logo werd aan symboliek gedacht, ik vergelijk een familie soms met een boom, samen één, samen sterk, echter af en toe sterft een blaadje, valt op de grond en vergaat, maar geeft op die manier weer nieuwe kracht aan die boom om verder te groeien, door te gaan.


"Ieder leven is uniek, en zo is ook ieder afscheid. Respectvol en integer ga ik samen met jou op zoek naar een mooie invulling van dit unieke afscheid, met ruimte voor al jouw wensen. Het is voor mij dan ook een voorrecht om in de meest moeilijke dagen van het leven zo dichtbij te mogen komen."

Koen
A'dieu BV
de Robianostraat 111  -  2150 Borsbeek
03/292.53.31
Contacteer ons vrijblijvend
Terug naar de inhoud