Uitvaartcentrum - A'dieu

Ga naar de inhoud
ons rouwcentrum
U kan op iedere locatie afscheid nemen, de kerk, het crematorium Pontes te Wilrijk, of zelfs een heel persoonlijke locatie zoals thuis, de favoriete tennisclub of voetbalvereniging, of de eigen aula van A'dieu, ik sta u graag bij in deze vrije keuze. Ons uitvaartcentrum is een multifunctioneel pand waar alles rond de uitvaart op één locatie kan worden verzorgd, de opbaring, een rouwbezoek, de uitvaartplechtigheid. Rondom het pand heeft u gelegenheid om te parkeren (opgelet! parking aan het pand is een blauwe zone - parkeerschijf verplicht!) en verder is het pand ook rolstoeltoegankelijk.
onze aula

onze afscheidskamer
Ook hier de warme en serene sfeer, die voor de nodige rust zorgt, zo bieden wij u als nabestaanden de mogelijkheid om in alle rust en discretie persoonlijk afscheid te nemen, dat kan met woorden, een aanraking of door gewoon even te stil zijn. Samen met de familie/nabestaanden bespreken wij de mogelijke,
al dan niet intieme, rouwbezoeken.
onze uitvaartwinkel
Onze aula, ingericht in een warme, maar tijdloze en serene sfeer, biedt 60 zitplaatsen en is uitgerust met de hedendaagse technieken. Wenst u foto’s te projecteren, dan maken wij graag voor u een mooie presentatie, waarbij ook de door u gekozen muziek centraal staat. Wij bespreken en organiseren graag samen met u de volledige afscheidsplechtigheid, u kiest zelf wie de dienst voorgaat - dat kan de familie zelf zijn, een vriend of een van onze medewerkers - en testen alles uitvoerig, zodat deze vlekkeloos verloopt.
Sinds 1 februari 2024 beschikken wij over een 2de filiaal, gelegen op de Schanslaan 152A te Borsbeek waar onze uitvaartwinkel werd ondergebracht. Hier kan u terecht voor een uitgebreide keuze aan kisten, asurnen en bloemstukken in kunstzijde. Verkiest u een rouwboeket met echte bloemen, dat kan op bestelling, in samenspraak kan er op locatie gelevert worden. Verder biedt A'dieu u een zeer uitgebreid assortiment aan asjuwelen (hangers - ringen - armbanden) en mini-urnen, telkens binnen ieders budget. Wij helpen u graag in uw keuze naar een mooie, tastbare herinnering van uw dierbare. Ook kunnen op deze locatie uitvaarten besproken worden.
A'dieu BV
de Robianostraat 111  -  2150 Borsbeek
03/292.53.31
Contacteer ons vrijblijvend
Terug naar de inhoud